Ondernemersverhalen

Garage Top onderscheidt zich met vlot schakelen

Met een hypermoderne werkplaats, vakbekwame monteurs en een service waar je ‘u’ tegen zegt, doet Garage Top er elke dag alles aan om hun groeiende klantenkring te ontzorgen.

Ook zakelijke klanten weten het familiebedrijf te waarderen, vertelt Henk Top. En dat zit ‘m met name in de snelheid waarmee ze geholpen worden. “Dat is natuurlijk echt een must als je je geld verdient met je bedrijfsbus. Stilstaan is pech, maar lang stilstaan is geen optie. We regelen daarom (als het nodig is ter plekke) plaatsvervangend vervoer met een vergelijkbare bedrijfsbus en zorgen er vervolgens voor dat de schade wordt hersteld. Zodat een ondernemer snel de weg weer op kan in zijn eigen bus.”Naast onderhoud en schadeherstel heeft Garage Top tientallen occasions staan (zowel personenauto’s als bedrijfswagens) en is er de mogelijkheid om tijdelijk bedrijfsvervoer te huren. “Denk aan een cateraar die een extra koelwagen nodig heeft om vlees op te halen bij een leverancier. Of een extra bedrijfsbus die wordt ingezet tijdens een grote klus.”

Alles in eigen beheer

Garage Top is bovendien erkend dealer voor Aixam brommobielen (diesel én elektrisch), waarmee het klanten trekt van heinde en ver. Aixam is stil, veilig en levert de grootste en betrouwbaarste brommobiel die er op dit moment te leveren is, vertelt Henk, en is niet alleen een super handig vervoermiddel voor werknemers onder de achttien jaar, maar wordt ook aangeschaft voor ouderen die geen auto meer mogen of willen rijden.

Verkoop, onderhoud, autoschade en het vezorgen van het complete traject voor de financiering of leasing maakt Garage Top tot het meest complete autobedrijf in de wijde omgeving. “We hebben alles in eigen beheer, dat betekent een groot voordeel voor onze klanten. En met zeven monteurs en twee man op de schade-afdeling kunnen we altijd snel en vakkundig werken. Ik denk ook dat we een van de meest moderne werkplaatsen hebben van de omgeving. De ontwikkelingen in de automotive sector gaan ontzettend snel en we lopen voorop als het gaat om kennis van de nieuwste technieken. We werken bijvoorbeeld met de meest recente apparatuur van Bosch,  zijn Hybride- en EV-specialist en  beschikken over de nieuwste generatie ADAS apparatuur, waarmee we voor praktisch alle automodellen de rijsystemen kunnen kalibreren. En, ook niet onbelangrijk: we werken tegen een zeer concurrerend tarief. Daar hebben onze klanten natuurlijk ook helemaal niks op tegen!”

OVK