Ondernemersverhalen

Met Bert Munt Verhuur meters de hoogte in

Met twee recent aangeschafte Hyrax hoogwerkers heeft Bert Munt Verhuur een mooie aanvulling op het bestaande machinepark in huis. Deze wendbare krachtpatsers zijn ideaal voor installateurs, montagebedrijven en hoveniers die de hoogte in willen.


Het voordeel van deze machines zit vooral in het bedieningsgemak, vertelt Bert van de Munt, iedereen kan ermee omgaan. En ook niet onbelangrijk: de Hyrax kan moeiteloos op een aanhangwagen (die kan worden meegeleverd) worden gereden en achter de bus meegenomen worden. Dat maakt hem geschikt voor heel veel klussen. Bijvoorbeeld voor hoveniers. “Door de compacte werkbak kom je makkelijk tussen de takken. En hij verplaatst zich heel makkelijk, is superwendbaar en ook nog eens super flexibel. En ook in stiltegebieden kan je de Hyrax inzetten, want de ATDe hoogwerker wordt aangedreven door een dieselmotor, maar heeft ook een plug-in optie, zodat je volledig elektrisch via de netstroom kan werken.”Ook dak- en montagebedrijven en schilders hebben goede ervaringen met de hoogwerkers die ze huren bij Van de Munt. “Ze kunnen er twaaf meter mee de hoogte in. En aangezien veel panden tussen de acht en tien meter hoog zijn, is dat heel comfortabel werken.”

20 meter hoge spinhoogwerkerk

Voor klussers die het nóg hogerop zoeken heeft Bert Munt Verhuur de Hinowa Lightlift: een 20 meter spinhoogwerker. Door zijn compacte afmetingen past deze spinhoogwerker nog steeds door een enkele deur van 80 cm met een hoogte van 2 meter. “Deze spinhoogwerker is licht en compact, waardoor hij supergeschikt is voor werkzaamheden op plaatsen waar de ruimte beperkt is.” De reden dat klanten bij hem huren zit hem niet alleen in goed onderhouden materiaal dat altijd werkt, weet Bert inmiddels uit ervaring. “Het zit hem ook wel in onze manier van werken. We doen nergens moeilijk over, zijn superflexibel en hebben ook gunstige prijzen. En voor al die vele zzp’ers in Kootwijkerbroek en omgeving is het natuurlijk ook wel handig dat we in de buurt zitten.”

Over Bert Munt Verhuur

Bert Munt Verhuur wordt gerund door ondernemer Bert van de Munt. Hij verhuurt hoogwerkers, minigravers en shovels, eventueel in combinatie met personeel.

OVK