Ondernemersverhalen

Nieuwe PLUS Pater ook voor bedrijfsleven

Sinds eind februari doet Kootwijkerbroek op een vertrouwde, maar tegelijk compleet vernieuwde plek de boodschappen. De nieuwe PLUS wordt gerund door Aart en Marion Pater, die samen met bedrijfsleider Muin Wassink en een enthousiast team alles in het werk stellen om er een succes van te maken.


De eerste maanden zitten er inmiddels op. Een periode die van start ging met een rigoureuze verbouwing, met als resultaat een lichte, moderne supermarkt met een warme en ambachtelijke uitstraling. PLUS Pater wil een supermarkt zijn die midden in de Kootwijkerbroekse samenleving staat, geeft Aart aan. “Een plek waar iedereen zich welkom voelt. En natuurlijk een winkel die met service en kwaliteit het allerbeste biedt aan klanten.”

Als vakkenvuller begonnen

Aan hun ervaring en inzet zal het niet liggen. Al een decennium lang runt het echtpaar een goedlopende PLUS-supermarkt in Harskamp. Zelf is Aart daar ooit als vakkenvuller begonnen, vertelt hij. “In de jaren die volgden heb ik me verder opgewerkt en werd ik uiteindelijk bedrijfsleider. In 2013 kreeg ik de kans om de PLUS in Harskamp over te nemen. Best bijzonder, want een supermarkt blijft meestal in handen van een familie.”

De komende tijd zullen ze vanuit hun woonplaats Harskamp hun tijd verdelen over beide PLUS-supermarkten. Samen met bedrijfsleider Muun Wassink werkt het echtpaar aan een goedlopend team en een supermarkt waar klanten met plezier hun boodschappen doen. “We hebben de afgelopen maanden al veel positieve reacties gehad van klanten. Ze zijn enthousiast over de inrichting, de sfeer, het assortiment en de klantvriendelijkheid van het team. Dat is natuurlijk super om te horen.”

Zakelijke klanten

Net als voorheen kunnen ook zakelijke klanten terecht bij PLUS Pater. Niet alleen in de winkel, ook online of via de app kunnen ondernemers moeiteloos hun zakelijke boodschappen bestellen. In het klantvriendelijke bestelsysteem zijn alle producten gemakkelijk te bestellen. “Wij bezorgen je bestelling tot in de keuken en hanteren een minimum bestedingslimiet van maar 25 euro. Steeds meer bedrijven maken gebruik van deze service, omdat het ze veel tijd scheelt. Met een zakelijk account via de websiteplus.nl/zakelijk kun je bovendien snel bestellen en betalen op rekening, of neem contact op via aart.pater@plus.nl.”

OVK